Stäng

Lediga jobb

0707-859 769

info@kalasetab.se

Lediga jobb

Vi söker en butikssäljare till vår butik i Kalaskompaniet i Täby Centrum. Vi har ett högt tempo och har alltid roligt på jobbet! Vi blåser mycket ballonger och gör ballongarrangemang samtidigt som vi hjälper till med maskeradutklädnader och fina dekorationer till alla högtider samt att hela tiden se till att butiken är fin och i ordning och att hyllorna är påfyllda. Det ingår även att hjälpa till att plocka och packa ordrar till vår ehandel. Det största för oss är ballonger, barnkalas, dop, baby shower, bröllop, maskeradfest mm.

Arbetstiderna är både vardagar och helg och sträcker sig mellan 10-20 på vardagar och 10-18 på helger. Vi vill gärna att du jobbar extra mycket under våra största högtider som är student, halloween, jul och nyår mm. Vi söker nu en person på ca 75%, vilket innebär ca 30h per vecka.

Du ska ha ett stort engagemang, vara kreativ, glad, strukturerad, stresstålig, gilla människor och älska att sälja. Ett krav är att du har ett par års erfarenhet som butikssäljare och är minst är 21 år. Vi ser det som en merit om du har vana från restaurangbranschen eller om du arbetat med event, då vi har ett högt tempo i butiken. Vi behöver någon som är flexibel med arbetstider kan arbeta självständigt, kunna ta ansvar och är en person som ser vad som behöver göras i butiken under de lite lugnare perioderna.

Kalaskompaniet är en fristående butik i Täby Centrum men har även en e-handel www.kalaskompaniet.se där vi säljer hela vårt breda sortiment. Vi säljer dekorationer till festen, maskeradkläder och vi gör även ballongarrangemang.

Kom in med din ansökan omgående till info@kalasetab.se eller kom in och lämna ditt CV i butiken. Vi rekryterar löpande så tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss på info@kalasetab.se eller på telefon till Anna Löfstrand: 0708-299288


Sista ansökningsdag:
2020-08-25

Lön:
Efter överenskommelse

Arbetstider:
Måndag - Söndag
Ditt namn:
Ditt telefonnummer:
Din e-postadress: *
Ämne för meddelande:
Meddelande: *

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
1-3 dagars leverans
Enhetsfrakt 49:-
Öppet köp i 30 dagar